Uteklatring og kurs!

Uteklatring og kurs!

Tilbud om flere kurs i uteklatring (og oppfriskning inne)

Mot-øst-950x480

Ringerike klatreklubb er glade for å kunne gi medlemmene tilbud om kurs i uteklatring.

Hva kreves av utstyr, kunnskap og sikkerhet. Hovedmålet ved kursene er å stimulere gleden ved sikker klatring ute.

Kursene ligger i nettbutikken på www.ringerikeklatreklubb.no/butikk

To introkurs ute

Det er satt opp to introkurs i uteklatring som vil holdes i Oppenåsen, den 11.5 og 19.5. Etter kurset skal kursdeltakerne kunne lage forskjellige topptaufester for topptauklatring og kunne rappellere.

Helgekurs i Hemsedal NB! Ny dato

I tillegg til introkursene i uteklatring er det satt opp et helgekurs i Hemsedal den 10-12. juni. Kurset vil bli lagt til klatrefletet «Ura». «Ura» er store steiner som hus og har tilsammen 17 klatreruter i forskjellig vanskelighetsgrad. Kurset starter allerede på fredag kveld med teori. Inkludert i prisen er overnatting på campinghytter. Bli med på en spennende helg med fullpakket program. Dan Halvorsen vil være ansvarlig og hovedinstruktør for dette helgekurset.

Oppfriskning

Ringerike klatreklubb ønsker også å ha fokus på sikkerhet og inkludering av medlemmer i klubben. I 2015 ble det gjennomført ca 20 bratt/ledkortkurs. Det er mange som har gjennomført kurs gjennom klubben. Ikke alle har fått klatret så mye som de ønsket. Dette kurset gir en god mulighet for medlemmene å få frisket opp sikringsarbeid på topptau og led.

Kurset gjennomføres en ettermiddag på 2 timer med vekselvis demonstrasjon, egenklatring på topptau og led, og veiledning. Alle kursdeltakere får låne nødvendig utstyr.

Pris: 100 kr for 2 timers klatring med instruktører og utstyr. Kurset kan bestilles i butikken