Salg og betalings betingelser

BETALINGSINFORMASJON

visa-master-cardRingerike klatreklubb tar i mot betaling med Visa og MasterCard. Vi benytter Netaxept fra Nets som betalingsformidler og Teller som kortinnløser.

 

SALGSBETINGELSER

Produktinformasjon og pris

Produktinformasjon

Produktinformasjon om den enkelte vare ligger på siden til hver enkelt vare i nettbutikken. Merk at en del varer krever at kjøper forholder seg til gjeldende sikkerhetsforskrifter og ansvarserklæringer (f.eks. må klatring alltid skje i henhold til brattkort bestemmelsene: Ansvarserklæring Brattkort).

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til  porto, frakt m.m.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Salgs- og leverings betingelser

Ekspedering av ordre

Kvittering for varer som er betaling for bruk av klatreveggen eller utstyr må kunne fremvises ved forespørsel fra klatrevaktene eller andre tilknyttet driften av klatreveggen.

Betaling av kursavgift vil fungere som påmelding til det aktuelle kurset.

Andre varer eller tjenester vil bli ekspedert fortløpende.

Leveranse og frakt

De virtuelle varene i RKK’s nettbutikk leveres elektronisk som kvittering omgående etter mottatt betaling.

Betaling

Vi tar imot kortbetaling på ringerikeklatreklubb.no/butikk. Ved betaling med kort vil du som bestiller motta produktet umiddelbart etter betalingen er registrert og ordre er fullført. Her benytter vi et såkaldt autocapture system som gjør oss i stand til å trekke penger fra betaler med umiddelbar virkning.
Her kan du benytte Mastercard og Visacard og betale via Nets Netaxept sin trygge betalingsterminal.

Personopplysninger

Ringerikeklatreklubb.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Ringerikeklatreklubb.no blir betalingen behandlet av Nets Netaxept, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Rutiner for retur av varer

Angrerett

For forbrukerforhold gjelder at tjenester som er levert elektronisk, påbegynner før utløpet av angrefristen. Disse ytelsene er det vanskelig eller umulig å tilbakeføre, slik at kunden gir avkall på angreretten.

Avbestilling

Kurs og andre arrangement kan avbestilles med full refusjon inntil 14 dager før arrangementets start. Ved avbestilling mindre enn 14 dager før påløper 10% av deltakeravgiften. Ved avbestilling mindre enn 7 dager før påløper 50% av deltakeravgiften, mens avbestilling samme dag ikke refunderes. Dersom du er forhindret fra å delta, kan en annen gjerne delta i stedet. Avmelding må skje skriftlig til kurs/arrengement ansvarlig. Avmelding grunnet sykdom vil ikke gi gebyr ved forevisning av sykemelding.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi ringerikeklatreklubb.no skriftlig melding (e-post, telefaks eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. ringerikeklatreklubb.no vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Garanti og forsikring

Garanti

Tjenestene solgt på ringerikeklatreklubb.no har ingen garanti utover at tjenestene skal leveres i henhold til gjeldende HMS dokumenter som er basert på NKFs retningslinjer for HMS: NKFs HMS retningslinjer. For klatreveggen gjelder NKFs retningslinjer for klatreanlegg inne: Anlegg inne, mens kurs holdes etter NKFs Utdannings mal: NKF Utdanning.

Forsikring

Som medlem av NKF er all aktivitet som anses å være naturlig ved drift av Ringerike klatreklubb dekket av NKFs ansvarsforsikring og NIFs barneidrettsforsikring.